Харчовий комплекс


Харчовий комплекс університету було створено в січні 2001 р. Головними його завданнями було визначено:
 

  • обслуговування студентів та співробітників;
  • забезпечення належних умов харчування;
  • впровадження в роботу прогресивних форм обслуговування.

 

Спочатку було розроблено «Положення про діяльність харчового комплексу» згідно з чинним Положенням про об’єкти громадського харчування.

Біля витоків створення комплексу стояли: ректор – Л.П. Клименко, проректори – О.П. Мещанінов, В.О. Лапченко, головний бухгалтер А.О. Голованова, фахівці технічно-експлуатаційного відділу: Л.П. Клименко, О.М. Абрамова, Л.В. Калкутіна. До складу фахівців харчового комплексу були переведені досвідчені співробітники їдальні заводу ім. 61 Комунара. Пізніше, до колективу приєдналися фахівці, які багато років працювали в ресторанному господарстві Миколаєва.

Сьогодні на території університету діють буфет та два зали їдальні.

Дуже важка та важлива робота у працівників технічної служби. У роботі співробітникам харчового комплексу дуже допомагають експлуатаційно-технічний відділ, бухгалтерія, водії, та будівельники. Влітку 2010 р. у приміщенні їдальні зробили сучасний капітальний ремонт. Змінили дизайн обідньої зали, встановили нові меблі, їдальню під’єднали до мультимедійної системи телебачення.

 
Контактна інформація:

Телефон: (0512) 46-40-64

 

Події та оголошення


березня
31
До уваги вступників! Контактнi данi приймальної комісії на період карантину

Шановні вступники та батьки! На період карантину з питань щодо вступної кампанії 2020 року звертайтеся за номером телефону: +38 (066) 165-50-19 або письмово на електронну пошту приймальної комісії: chdupruyom@gmail.com та групу у Facebook (понеділок – п`ятниця: з 09:00 до 17:00).