Харчовий комплекс


Харчовий комплекс університету було створено в січні 2001 р. Головними його завданнями було визначено:
 

  • обслуговування студентів та співробітників;
  • забезпечення належних умов харчування;
  • впровадження в роботу прогресивних форм обслуговування.

 

Спочатку було розроблено «Положення про діяльність харчового комплексу» згідно з чинним Положенням про об’єкти громадського харчування.

Біля витоків створення комплексу стояли: ректор – Л.П. Клименко, проректори – О.П. Мещанінов, В.О. Лапченко, головний бухгалтер А.О. Голованова, фахівці технічно-експлуатаційного відділу: Л.П. Клименко, О.М. Абрамова, Л.В. Калкутіна. До складу фахівців харчового комплексу були переведені досвідчені співробітники їдальні заводу ім. 61 Комунара. Пізніше, до колективу приєдналися фахівці, які багато років працювали в ресторанному господарстві Миколаєва.

Сьогодні на території університету діють буфет та два зали їдальні.

Дуже важка та важлива робота у працівників технічної служби. У роботі співробітникам харчового комплексу дуже допомагають експлуатаційно-технічний відділ, бухгалтерія, водії, та будівельники. Влітку 2010 р. у приміщенні їдальні зробили сучасний капітальний ремонт. Змінили дизайн обідньої зали, встановили нові меблі, їдальню під’єднали до мультимедійної системи телебачення.

 
Контактна інформація:

Телефон: (0512) 46-40-64

 

Події та оголошення


березня
5
Запрошуємо взяти участь у соціально-психологічній грі “Я і моя Леді”

Центр соціально-психологічної підтримки ЧНУ ім. Петра Могили запрошує всіх охочих взяти участь у соціально-психологічній грі “Я і моя Леді”.

лютого
21
Запрошуємо до обговорення фільму “Крути 1918”

21 лютого о 9:00 у читальній залі Інституту філології за участі істориків та філологів проходитиме обговорення фільму «Крути 1918» (2019 р.). Запрошуємо всіх охочих!

Вакансія у Відділі міжнародних зв’язків

Відділ міжнародних зв’язків запрошує на роботу випускників/магістрів зі знанням англійської мови! З усіх деталей звертатися до ВМЗ (ауд. 5-104). Контактний телефон: 76-55-77