Екскурсія до відділення банку та особисте знайомство з директором відділення


Дізнатись з середини «кухню» банку одного з провідних банків України Credit Agricole мали можливість студенти 4 курсу спеціальності «Фінанси». З основними особливостями роботи банку познайомила нас директор відділення Оксана Євгенівна Васильченко. Окремі з них…

Всі співробітники банку проходять обов’язкове навчання. Окрім різних банківських нюансів велика увага приділяється вивченню банківської етики, стандартів обслуговування клієнтів.

Банки з іноземним капіталом мають достатньо власного капіталу для кредитування клієнтів, тому у них немає необхідності придбання у великій кількості сторонніх коштів (залучення депозитів). Звідси вони пропонують низьку ставку депозитів.

У Франції велика частина відділень банку є віртуальними, тобто працюють без персоналу!!! Максимум у відділенні знаходиться у співробітник. Клієнт приходить до банку и за допомогою терміналів та автоматів з сенсорними екранами сам виконує всі необхідні операції. При цьому відсутні будь-які паперові документи. Все необхідне надсилається клієнту на його електронну пошту. Задача того єдиного банківського співробітника – подавати клієнту каву/чай.