У краєзнавчому музеї відкрилася оновлена станційна експозиція: відновлення роботи


22 серпня 2023 року в Миколаївському обласному краєзнавчому музеї відбулося відкриття оновленої частини стаціонарної експозиції – залів археології та прадавньої історії, а також діарами «Античне торгове судно кінця IV – початку ІІІ століття до н.е.»

До заходу долучились і представники ЧНУ імені Петра Могили.

Із гостями поспілкувалося керівництво музею «Старофлотські казарми», ініціативна група з питань реекспозиції залів музею: археологи, історики, реставратори.

Із вітальним словом виступив доктор історичних наук, професор кафедри міжнародних відносин та зовнішньої політики ЧНУ імені Петра Могили Олександр Тригуб, який зазначив, що символічним є відкриття оновленої експозиції саме на 110-річчя музею.

Модератором заходу виступив заступник директора музею Валерій Чернявський.

Миколаївський обласний краєзнавчий музей вже довгий час є партнером ЧНУ, фахівці якого активно допомагають нашим студентам збагачувати знання за спеціальністю «Історія та археологія», а також співпрацюють із науково-педагогічними працівниками нашого ЗВО.

Обласний миколаївський краєзнавчий музей оновлюється та вже чекає на завзятих студентів для проходження практики та охочих відвідати музей.