Представництво Європейського Союзу в Україні оголошує набір на участь в Онлайн-школі EU Study Days!


Представництво Європейського Союзу в Україні оголошує набір на участь в Онлайновій школі EU Study Days!

EU Study Days є проєктом Представництва Європейського Союзу в Україні, який надає можливість дізнатися більше про Європейський Союз та відносини між ЄС та Україною від ключових європейських та українських експертів у цій сфері. Крім того, проєкт сприяє розвитку мережі української молоді для комунікації, обміну досвідом, співпраці і впровадження спільних ініціатив.

Під час навчання учасники прослухають лекції від провідних спікерів, серед яких дипломати й експерти з ЄС та України. Формат передбачає активні дискусії та живе спілкування, а учасники отримають знання про Євросоюз та відносини між Україною та ЄС.

Онлайн школа EU Study Days триватиме протягом 7 вересня – 15 жовтня 2023 року.

До участі у Онлайн-школі EU Study Days запрошуються студенти магістратури, або останнього курсу бакалаврату українських ЗВО денної форми навчання та аспіранти будь-якої форми навчання. Вік – до 25 років.

До участі у відборі допускаються лише особи, які не брали участі у програмах EU Study Days попередніх років.

Робочими мовами EU Study Days є українська та англійська. Мінімальний необхідний рівень володіння англійською мовою – В2/С1.

Участь у програмі передбачає видачу сертифікатів.

Для участі у конкурсі потрібно заповнити заявку.
Дедлайн подачі заявок – 29 серпня 2023 року, 23.00!

Контактна особа для зв’язку – координаторка проєкту Ольга Єханурова, email: olha.yekhanurova@gmail.com тел. +38(099) 360 4049

Більше інформації можна знайти на сайті проєкту та у додатку.