Зустріч студентів-комп’ютерників з представником компанії GlobalLogic


23 вересня 2021 року в актовій залі ЧНУ імені Петра Могили відбулась зустріч з представником компанії GlobalLogic.

Директор з інжинірингу та сайт-менеджер миколаївського офісу ІТ-компанії  Андрій Лопаков,  який є колишнім випускником Чорноморського національного університету імені Петра Могили, зустрівся зі студентами 1-2 курсів факультету комп’ютерних наук.

Андрій Лопаков розповів про основні напрями роботи компанії, проєкти та  технології; яким чином можна приєднатися до компанії студентам, ріст і розвиток працівників тощо. Так серед іншого було зазначено про можливість складання індивідуального плану розвитку для працівників, які створюють на основі їхніх сильних сторін і можливостей компанії, аби кожен працівник міг відчути себе максимально потрібним.

Також Андрій Лопаков згадав про співпрацю GlobalLogic з університетом. Нагадаємо, що компанія допомогла облаштувати  лабораторію з комп’ютерних мереж та систем, передавши  факультету комп’ютерних наук 16 комплектів наборів Embedded Starter Kit та 10 ноутбуків. Крім того, фахівці компанії проводили курси для студентів та викладачів по технології  «.Net», а також як журі брали участь у конкурсі інноваційних студентських проєктів у галузі інформаційних технологій «Startup BSNU 2020».

Наприкінці зустрічі студенти мали змогу поставити запитання, які їх цікавили. Проведення подібних зустрічей з ІТ-компаніями міста – це можливість для майбутніх спеціалістів дізнатися про сучасні реальні вимоги роботодавців компаній до своїх робітників.