Анонс нової телепрограми від Petro Mohyla TV


І знову прем’єра  телепрограми  від  Petro Mohyla TV!

Уже цієї суботи, 18 травня 2019 року о 19:30 (з повторами у неділю о 16:35 та 21:30) на телеканалі «Март» стартує нова програма, вироблена Petro Mohyla TV,  «У пошуках істини». Формат програми – інтелектуальна гра. Це вже третій  спільний проект телекомпанії «МАРТ» та Petro Mohyla TV.

Програма має на меті, по-перше, дізнатися  чи знає молодь, що інформація, яка дуже часто використовується в інформаційному просторі  не завжди правдива, по-друге,  навчити молодь критично ставитися до будь – якої  інформації взагалі.

Зйомки програми «У пошуках істини» тривали з березня по квітень 2019 року. Зі студентів  першого та другого курсу ЧНУ ім. Петра Могили були  сформовані команди, які потім представляли факультет або інститут під час запису програми.

Чи можуть студенти підтвердити або спростувати факти, озвучені в програмі, дізнаємось вже цієї суботи. У першому випуску програми, 18 травня, на питання ведучої, Тетяни Селіванової, відповідає команда  Юридичного факультету. Тож, не пропустіть!

Варто зазначити, що записи телевізійних програм на базі ЧНУ ім. Петра Могили стали можливими завдяки  побудованим декільком  студійним  майданчикам, на яких  зараз і відбуваються спільні зйомки проектів. Керівництво Могилянки постійно покращує умови навчання та професійного розвитку в університеті, створюючи в ньому перспективний простір для студентів та викладачів.