Відбулося засідання студентського наукового гуртка кафедри менеджменту “Успішний менеджер”


25 квітня на Факультеті економічних наук відповідно до графіка проведення відбулось 7 засідання студентського наукового гуртка кафедри менеджменту “Успішний менеджер” на тему: «Використання кейс-методу в менеджменті».

У процесі роботи студентського семінару прозвучали доповіді 2 студентів 516 групи, спеціальності 073 Менеджмент: Катерини Русанової на тему «Кейси з управління персоналу: актуальні питання та відповіді» та Юлії Іонової на тему «Приклади кейсів до крос-культурного менеджменту». Студенти 435 групи спеціальності  073 Менеджмент Вікторія Сощенко, Ізабелла Саркісян та Юлія Арнаут підготували колективну доповідь з презентацією на тему «Мета кейс-методу: реальний досвід рішення проблемних ситуацій».

Доповідачі розкрили суть поставлених питань та дали обґрунтовані відповіді на поставлені їм питання аудиторії. Усі учасники активно брали участь в обговоренні, в процесі якого студенти закріплювали теоретичні знання та практичні навики, отримані в процесі студентського семінару, що безумовно підтверджує доцільність проведення подібних заходів.

Усі присутні викладачі кафедри відмітили гарну підготовку учасників. По закінченню, керівник гуртка Саваріна І.П. узагальнила роботу гуртка та анонсувала план роботи наступного засідання.

Велика подяка всім! З нетерпінням чекаємо наступних зустрічей!