Відбулась презентація щодо навчання на факультеті перепідготовки та підвищення кваліфікації авіаційного персоналу Харківського національного університету повітряних сил ім. Івана Кожедуба


5 березня 2019 року в читальній залі ЧНУ ім. Петра Могили відбулась презентація щодо навчання на факультеті перепідготовки та підвищення кваліфікації авіаційного персоналу Харківського національного університету повітряних сил ім. Івана Кожедуба. Начальник відділення в м. Миколаєві розповів про переваги та особливості вступу на військову кафедру та про подальше працевлаштування. У Миколаєві організація працює з 2013 року й цього року здійснюватиме 7 набір студентів.

На факультеті готують випускників двох спеціальностей: офіцерів штабу та офіцерів бойового управління. На спеціальність «Офіцер штабу» набирають студентів, які здобувають або здобули освіту за гуманітарним напрямом, на спеціальність «Офіцер бойового управління» – за технічним напрямом. Навчання триває 2 роки, по суботах.

Для вступу на навчання потрібно пройти військово-лікарську комісію у своїх військкоматах за направленням. Також необхідно написати заяву на ім’я декана факультету, на якому навчається студент. Важливо, щоб студент не повинен мати жодних боргів з навчання. До заяви необхідно додати копію паспорту, довідка про місце реєстрації, ідентифікаційного номеру, приписного свідоцтва або військового квитка (для хлопців), довідку з військкомату. Наприкінці травня проходитиме психологічне тестування та вступне випробування з фізичної підготовки та з допризовної підготовки.

За більш детальною інформацією звертайтеся в аудиторію 5-102.