Запрошуємо школярів взяти участь у творчому конкурсі “Миколаїв – місто рівності”


Запрошуємо учнів загальноосвітніх шкіл взяти участь у творчому конкурсі (малюнки, плакати, поробки) за темою «Миколаїв – місто рівності» з організацією виставки в ЧНУ ім. П. Могили та визначенням переможців.

Роботи мають розкривати погляди учнів на проблеми рівності громадян, толерантності, дискримінації (за віком, статтю, етнічною приналежністю, станом здоров’я тощо).

Мета проекту «Миколаїв – місто рівності» полягає в активізації громадянської позиції миколаївців, популяризації принципу недискримінації та рівності серед населення, залучення органів влади та громадських організацій до конструктивного діалогу та формування суспільної думки, виховання толерантності, терпимості та запобігання проявам ксенофобії та реалізується ГО «Майстерня добра» за підтримки Посольства Королівства Нідерландів.

З метою заохочення учнів закладів освіти міста та області до участі у творчому конкурсі три найкращі роботи отримають цінні призи, інші – грамоту учасника.

Роботи просимо надсилати або привозити самостійно до 30 січня 2019 року, за адресою м. Миколаїв, вул. Перша Воєнна, 2 (ауд. 10-103, 10 корпус ЧНУ ім. Петра Могили), телефони для довідок 76-71-80, 76-92-84.