Студенти ЧНУ відвідали ювілейну творчу зустріч з поетом Олександром Мачулою


21 грудня 2018 року  в Центральній міській бібліотеці ім. М. Кропивницького відбулася ювілейна творча зустріч з поетом Олександром Мачулою «По лезу бритви», яку відвідали студенти 146 групи кафедри української філології, теорії та історії літератури ЧНУ ім. Петра Могили на чолі з куратором Владленою Руссовою.

Олександр Мачула – миколаївський поет, автор 6 поетичних збірок, які вийшли друком протягом останніх трьох років. На зустрічі було презентовано книгу «По лезу бритви», яка вийшла друком у видавництві «Іліон» напередодні 60-літнього ювілею Олександра Миколайовича.

На  творчому вечорі прозвучала його лірика не лише в авторському прочитанні, а також у виконанні поціновувачів творчості  письменника.

Серед почесних учасників заходу була присутня голова Миколаївської обласної організації Національної спілки письменників України, письменниця Віра Марущак. Родзинкою ювілейної зустрічі стали пісні на слова Олександра Мачули, виконані співаками та поетичний виступ одного з наймолодших гостей вечора – дев҆ятирічного Сашка Колесника.