Захід присвячений банківській діяльності в Україні


23 листопада до  ЧНУ ім. Петра Могили завітав заступник начальника миколаївського відділення банку «Південний», Микола Тюкаєв, аби взяти участь у заході, присвяченому банківській діяльності в Україні.

Представник банку «Південний» розповів про особливості банківської системи в Україні, роль і місце українських банків у цій системі. Також Микола Тюкаєв ознайомив присутніх з різноманітними продуктами та особливостями їхніх продажів саме в межах українського ринку.

Захід відвідали викладачі та студенти 1, 2, 3 та 4 курсів Факультету економічних наук. Організаторами зустрічі стали доцент кафедри економічної теорії та міжнародної економіки, Віктор Погромський, та виконувач обов’язків декана факультету економічних наук, Олена Філімонова.

«У нас заплановане підписання договору про співпрацю між нашим університетом і банком «Південний», який може стати базою практики наших студентів. Також у майбутньому цей банк може виступити у ролі одного з роботодавців для випускників нашого факультету», – розповідає про подальші перспективи цієї зустрічі Віктор Погромський.