Звіт молодих учених про виконання наукових робіт


6 грудня на засідання вченої ради Чорноморського національного університету ім. Петра Могили завітав головний спеціаліст відділу розвитку науки у вищих навчальних закладах департаменту науково-технічної діяльності МОН України Олександр Вороненко.

Візит Олександра Вікторовича відбувся в рамках проекту наукової роботи молодих учених «Реалізація євроінтеграційної політики України шляхом залучення до цього процесу громадянського суспільства в умовах необхідності зміцнення національної безпеки», який здійснюється в ЧНУ ім. Петра Могили та фінансується Міністерством освіти і науки України.

На засіданні вченої ради керівник проекту доктор наук з державного управління, професор (б.в.з) кафедри соціальної роботи, управління та педагогіки Юліана Палагнюк звітувала про виконання ІІ етапу наукової роботи.

Вчена рада затвердила звіт Юліани Вікторівни та рекомендувала продовжувати проект.

Окрім того, виступила кандидат технічних наук, докторант, доцент (б.в.з.) кафедри інженерії програмного забезпечення ЧНУ ім. Петра Могили Альона Володимирівна Швед. Тема її наукової роботи: «Розробка інформаційно-комунікаційних технологій підтримки прийняття рішень військово-цивільного призначення в умовах багатокритеріальності та невизначеності».

Із деталями проекту, його учасниками та етапами реалізації можна ознайомитися на офіційному сайті  https://chmnu.edu.ua/naukovi-proekti/.