Викладачі кафедри міжнародних відносин та зовнішньої політики взяли участь у онлайн-заході “Кулінарна і культурна дипломатія: як сприяти формуванню позитивного іміджу країни через їжу і культуру?”


12 квітня викладачі кафедри міжнародних відносин та зовнішньої політики – кандидатки історичних наук, доцентки Тетяна Богданова та Людмила Вовчук, кандидатка політичних наук, доцентка Ірина Габро, доктор історичних наук, професор Олександр Тригуб, кандидат політичних, доцентка Ірина Тихоненко – узяли участь в онлайн-заході «Кулінарна і культурна дипломатія: як сприяти формуванню позитивного іміджу країни через їжу і культуру?», що входить до циклу зустрічей «Жінка в дипломатії: виклик чи місія?», який є частиною реалізації проєкту Наукового товариства історії дипломатії та міжнародних відносин «Жіноче обличчя дипломатії» (автор і куратор – доктор історичних наук, професор Ірина Матяш).

Відкрили захід із доповідями Катерина Ющенко, дружина Президента України (2005-2010 рр.), Любов Абравітова, Надзвичайний і Повноважний Посол України в Південно-Африканській Республіці, Юрій Ковриженко, шеф-кухар, теле- та радіо-ведучий, амбасадор української кухні у світі.

Серед тематичних виступів відзначимо розгляд питань протоколу й етикету в дипломатії, кавовій традиції кримських татар.

Дякуємо організаторам за інформативний захід, який дійсно є на часі.