Обрана найсильніша команда університету з дисципліни «Dota2»: Відбулось нагородження переможців


1 лютого 2022 року у приміщенні Вченої ради ЧНУ імені Петра Могили відбулось нагородження переможців університетського кіберспортивного турніру з дисципліни «Dota2», який проходив у суботу, 29 січня. Захід був присвячений Дню народження Чорноморського національного університету імені Петра Могили.

Переможцем стала команда «Міністри Кайфу», яка представляла факультет комп’ютерних наук. Друге місце посіла команда «Дружище Какос», третє – «rat band».

Привітав команди і вручив грамоти учасникам проректор з наукової роботи та міжнародного співробітництва ЧНУ імені Петра Могили  Володимир Беглиця. Під час нагородження також були присутні представники факультету фізичного виховання та спорту, які привітали команди та закликали їх брати участь у наступних турнірах.

Нагадаємо, що нещодавно в Могилянці відбулось нагородження команд з кіберспортивної дисципліни «CS:GO». Переможцем стала команда «СААТ», яка представляла факультет фізичного виховання та спорту, на базі якого відкрита спеціалізація «Кіберспорт».

За результатами турнірів з двох дисциплін було відібрано дві найсильніші команди університету, які будуть представляти ЧНУ імені Петра Могили на міжвишівських змаганнях.

Також було зазначено, що ректор ЧНУ імені Петра Могили засновує «Кубок Чорного моря», у рамках якого будуть проводити кіберспортивні змагання в Могилянці між командами різних вишів України. Переможець зможе отримати грошову винагороду.